Anbefalinger

En stille samtale med Else Relster

Jeg har oplevet det mange gange. En stille samtale med Else, hvor det føles som om tiden står stille, og hvor mine udfordringer får luft under vingerne.
Jeg kan se dem fra forskellige vinkler og i forskellige perspektiver. Jeg oplever, hvordan jeg stille og roligt begynder at se min mulige fremtid. Først i form af konturer og små glimt. Hen ad vejen mere og mere klart og tydeligt.
I samtalen med Else skaber jeg billedet af min egen verden i fremtiden. Et billede, som gør det muligt for mig at vælge de veje, som fører til den fremtid, som gerne vil have bliver min.

Lasse Zäll

Mentor og samtalepartner, Life Science Companies

Jeg tror på alt, Else siger

Hos Else får man både intenst nærvær, noget at tænke over, en kode til at forbedre sin selvindsigt, en god sofa at sidde i og et glas vand!
Jeg havde fornøjelsen i 2023. Fra begyndelsen besluttede jeg mig for, at jeg ville tro på alt det, som Else sagde, og jeg ville gøre alt det, hun foreslog. Det viste sig at være en nyttig strategi.
Ved første møde havde jeg et par ting at bearbejde, og efter det sidste gik jeg meget stærkere ud i livet. I mellemtiden havde jeg gennem øvelser og visualiseringer konstrueret nye mønstre og etableret nye sammenhænge, forstået mig selv på en ny måde og fået arbejdet med dele af mit liv, som jeg knap nok var bevidst om.
Regeringen siger, at man ikke kan blive for gammel til at have det godt. Jeg siger, at det aldrig er for sent at blive klogere på sig selv.

Alfred Josefsen

Ledelsesfirmaet Alfred A/S

Det kloge valg for topledere

Else Relster og Nye Veje er det intelligente og kloge valg for topledere, der gerne vil forstå sig selv lidt bedre og derigennem få langt større overskud til dagligdagens udfordringer: jobbet som leder, familierelationer samt personlig glæde og udvikling.

Else har topprofessionel faglig baggrund, og har gennem mange års arbejde med mennesker og organisationer udviklet en stor visdom og indsigt, som virkelig har gjort en forskel for mange topledere i dansk erhvervsliv!

Som kronen på værket er det dejligt befriende at møde et menneske, som selv har prøvet at sidde i et topjob; det gør kvaliteten af coachingen endnu bedre og autentisk.

Kirsten Drejer

Chairwoman and boardmember, Life Science Companies

En forandring for livet

En klog chef anbefalede mig på et tidspunkt at kontakte Else Relster med det primære formål at komme nærmere en afklaring mht. hvilke karrieremæssige veje, der var de rigtige at gå for mig.

De samtaler, jeg førte med Else over en periode på cirka et år, har været skelsættende i mit liv. Intet mindre.

Professionelle metoder og en høj grad af indlevelsesevne og menneskeligt nærvær var, hvad jeg oplevede i vores samtaler.

Resultatet af dialogen blev ikke, at jeg blev fuldt afklaret mht. præcist hvilket job, der var det rigtige for mig, men snarere at jeg fik aktiveret nogle indre styrker og ressourcer. Det gav mig ikke alene ro omkring det forhold, at der er uvished om “det rette job”. Det gav mig også en ressource-pulje, der har givet mig en markant større robusthed og styrke, så jeg har været i stand til at udrette mere og bære større byrder, end jeg havde forestillet mig, inden jeg gik ad “Nye Veje” – det synes jeg, der er rigtig meget livskvalitet i.

Mikael Kremmer

Chief Procurement Officer, Hempel A/S

En helt ny vej

For mig førte Nye Veje og samtalerne med Else helt bogstaveligt til en ny vej. Mit coachingforløb med Else gjorde mig klogere på mig selv – både fagligt og personligt. Hun har en måde at samtale på, som er fokuseret og målrettet samtidig med at den giver perspektiv. Og så var Else den første coach, jeg ikke kunne løbe om hjørner med.

En af Elses absolut største styrker er, at samtalerne med hende giver både medspil og modspil. Hun er direkte og giver sin mening til kende, samtidig med, at hun skaber tryghed. For mig betød samtalerne at tankerne om min karriere åbnede sig. Det var dialogen med Else, der gjorde det tydeligt for mig, at topledelse ikke var min vej.

Tine Kleif

Senior It-projektleder, Tine Kleif Consult

Når Else taler, lytter jeg

Jeg har gennem livet mødt mange spændende ledere, coaches og psykologer. Else er unik. Hun er en blanding af alle 3 krydret med en utrolig interessant erhvervs- og livserfaring. Else har selv erfaring med ledelse… Else har selv prøvet livets op og nedture… En forbilledlig rollemodel still going strong. Og så har hun en dyb værktøjskasse indenfor psykologi og personlig udvikling, jeg ikke har set lige.

Med Else har jeg fundet en unik samtalepartner, som både er omsorgsfuld, skarp og direkte. Hun lytter – ikke bare til det jeg siger, men også til alt det jeg ikke siger. Else er ikke bange for at udfordre – og gør mig mere bevidst om, hvilke blind spots og “ubalancer” der kan løfte mig videre i min personlige udvikling.

Jeg ved aldrig, hvor samtalerne bevæger sig hen, da vi ofte arbejder uden om mit bevidste sind og direkte med min underbevidsthed. Jeg har på denne måde lært at slippe kontrollen (hvilket ikke er min stærke side) og har dyb tillid til den proces hun med stor autoritet og ro guider mig igennem. Når Else taler, lytter jeg. Den måde at arbejde med sig selv på er ikke bare lærerig og udfordrende – den er livsforandrende.

Jacob Raavig

Medleder, Clever A/S

En langvarig sparrings-partner

Jeg har haft den glæde at have Else som coach de sidste mange år. Indledningsvist i et tættere forløb, og i de senere år, efter behov.

Det har været helt afgørende at have et menneske ved siden af mig, der har kunnet støtte mig i en dybt personlig udvikling og igennem nogle store beslutninger i mit arbejdsliv.

Jeg har, med Else, fundet en sparringspartner, hvor jeg, selvom der er gået et år eller mere siden sidst, har kunnet sætte mig ned og nærmest genoptage en samtale, som jeg i mellemtiden er blevet klar til at fortsætte.

Mit udviklingsforløb har været langt og slutter formodentlig – forhåbentligt – aldrig.

Else udfordrer mig i en grad, som ingen andre evner, og det sker med en respekt og anerkendelse, der gør, at jeg tør tage udfordringen op og se nye muligheder i mit liv.

Jeg har fået en ro og afklarethed, som jeg har søgt hele livet, det er uvurderligt. 

Anne Sarto

Partner, mtre aps

Else guider ind til den inderste kerne

Her er man i trygge hænder. Else er ikke bare klog – hun er vis. Man mærker tydeligt den meget lange erfaring og dybe indsigt Else har i den menneskelige natur og ledelse af både arbejde og liv.
Nænsomt, men bestemt guider hun – ind til den inderste kerne og etablerer balance. Måden Else arbejder på, hvor hun kombinerer samtale med visualiseringer gør, at læringen forankrer sig meget dybt og varigt.
Jeg har ugentligt gavn af de billeder og greb som jeg har fået gennem dybe samtaler med Else og der er ingen tvivl om, at jeg er blevet en bedre og mere autentisk leder.

Hannah Holst Kragelund

Head of Employee Relations, Svitzer A/S